Programridningsclinic

Igår höll våra ridlärare Cristin och Sofia en clinic om hur man rider dressyrprogram!
Clinicen inleddes med lite grundläggande teorin om bland annat vad tävlingsreglementet säger om vad man få ha på sig själv, och man man får ha på hästen.
Därefter gick vi ut till det för kvällen aningens kyliga ridhus för en uppsuttetn visning av utvalda delar av framför allt de lätta programmen men vi fick även en tjuvkik på msv nivå!
 
Såhär tjusiga kan ridskolehästarna Lexus Hästak och Magic Blue Garcon se ut!
 
 

Halloweenövernattning 1-2/11!

Än finns det några platser kvar för kvällen på årets halloweenövernattning!
 
Missa inte årets roligaste övernattning! Det kommer bli en rolig kväll och natt med spökhistorier, spökrunda, pizza och annat skoj! Glöm inte frukost!

När: 17.00 1:a november – 11.00 2:a november

Kostnad: 80 kronor om man sover över, 60 kronor om man bara är där på kvällen, glöm inte pizzapengar!

Anmälan: Sker på lappen i stallet, tänk på att anmälan är bindande! Kommer du inte fakturerar vi anmälningsavgiften + 25 kr i faktureringsavgift.
För att sova över bör du vara så gammal att du klarar av att sova borta en natt, det finns 15 övernattningsplatser. Det går även bra att bara vara med på kvällen!

Sista anmälningsdag: Förlängt till idag! Sitter inte lappen uppe, hör av dig! Kanske går det att lösa :)

Frågor: Undrar du något kan du kontakta Hannah Andersson via mejl hannahandersson00@outlook.com eller Isabella Ljung via mejl isabella.ljung@live.com
 

Nu kör vi igång!

Efter att ha legat nere ett bra tag tycker vi i Tuss styrelse nu att det är dags att dra igång vår kära blogg igen! Ny fräsch design och även ny adress, dela gärna!

Här kommer du kunna läsa om främst våra aktiviteter men också om våra älskade hästar, vad vi i styrelsen egentligen pysslar med och massa mer! Har du något roligt att dela med dig av? Hojta till på mejlen tuss.trs@live.se så lägger vi upp! Vi ses!
RSS 2.0