TUSS målar!

Idag den 30/3 påbörjade TUSS ett projekt med att måla skyltar inför den regionala dressyrtävlingen den 25/4, så att alla hittar rätt på vår fina anläggning! =)

Underdagen hade vi även lite möte och diskuterade kommande aktiviteter. Det kommer många barn som fyller år nu på våren! Det är jätteroligt att många väljer att ha kalas hos oss! =)
 
 
 
Så här ser de två första skyltarna ut! :)

Rykttävlingen den 6/3

Idag var det äntligen dags för TUSS att annordna en rykttävling!
Tävlingen gick ut på att under en och en halv timme fick man rykta sin häst och göra den så fin som möjligt, efter det gick sedan vi runt och bedömde alla hästarna.

Det delades ut båder första andra och tredje pris, och vann gjorde Evelina och Lina som ryktade Krydda, tvåa kom Lovisa som ryktade Tummen och på tredje plats kom Sofia som ryktade Markolio. Alla hästarna glänste efter den här dagen!Krydda:
 
Tummen:
 
Markolio:
 
Foto: Julia/ Josefine, Olivia B och Julia

Vill du vara med i Vi i stallet 2010?

Då ska du anmäla dig till TUSS Vi i stallet-Hajk som är den 13 - 14 Mars. Helgen kommer blir superrolig. Programmet för helgen finns på hemsidan och i stallet.
 
 
Julia Gunnarsson, Madelene Karlsson och Olivia Sjögren representerade TRS i Vi i stallet 2009. De var superduktiga och tog hem silvermedaljen!
 
RSS 2.0