ULK-träff #2

Nu i helgen har Josefine ochj Madeleine varit på ungdomsledarkurs #2
Vi bodde precis som förra gången på Quality hotel. Maten var jättegod och mjukglassmaskinen fanns kvar :)
På lördagen så var det klubb presentation där vi fick berätta om vår klubb och visa lite bilder. Det var jätteroligt och lärorikt! :)
På kvällen fick vi ett föremål, och en uppgift till det, vi skulle låtsas att vi hadew uppfunnit saken helt själva och marknadsföra den på en minut dagen efter. Vi fick lite olika saker, guldigt diadem blev en tidsmaskin, slemmig ödla blev till en hjälpande hand, en linjal blev till 'tillfixare', hålslag blev till blompress och en annan vit oidentifierbar sak blev till röntgenapparat :)
Vi hade även gemensam filmvisning i konferensrummet på kvällen, då hela ULK-gänget satt och kollade på Hitta Nemo:)

Dagen efter var det dags för besök på en klubb, tanken var att vi skulle besökt Växjö fältrittklubb, men så blev det inte utan vi hamnade på Theleborg :) Vi visade anläggningen, gick igenom lite säkerhetstänk och kollade även lite på klubbhoppningen :)
Sen åkte vi hemmåt och maten stod på bordet till oss hungriga deltagare.
Vi diskuterade horsemanship och sportsmanship i en väldigt livlig diskussion.
Kursen avslutades med gott fika och lite prat :)

Halloweenövernattning!

Natten mellan den 30 och 31:e oktober arrangerade TUSS-styrelse sin årliga Halloweenövernattning. Spökhistorier, spökbål, lekar och såklart en spökrunda arrangerades till allas förtjusning. I frågesporten vann lag Hov och vi kunde konstatera att grupp nummer två i spökrundan var mest lättskrämda!

Vi i TUSS tackar alla som var med och gjorde denna natt till en av de spökigaste i mångas liv :)
 

Monstret i smedjan ;)
 

Spökbål

Lilla hubertusjakten 2009!

Den 31/10 årdnade TUSS lilla hubertusjakten 2009. Ett glatt gäng ryttare och ponnyer gav sig ut på upptäksfärd i det underbara höstvädret för att finna årets 'rävsvans' som symboliserades av ett gosedjur. Vinnaren av lilla jakten blev Ebba Gunnarsson som red på Tato som hittade det lilla djuret gömt bland stenarna i polishagen.
Alla ryttare fick varsin rosett som de blev väldigt glada för och jaktens upplevelser disskuterades vid fikat i klubbrummet.
 
 
RSS 2.0